YELEN napísal:rastlinky ked osmyknem tak z toho bude rasit dalej alebo to proste prestane.
Zboku pusti dalej.
YELEN napísal:rastlinky ked osmyknem tak z toho bude rasit dalej alebo to proste prestane.
YELEN napísal:Trochu nekvalitnych fotiek na rano
YELEN napísal:ak si na pc tak klikni pravym a daj otvorit obrazok na novej karte. Fotim to cez tapatalk a tak mi to dava do rozlisenia akym fotim
matus.galan napísal:Rybka zomrie ked je stara (kazda ma svoju dlzku zivova) a zahynie ak nema podmienky na to aby mohla zit...cize skapala asi tak to myslel
YELEN napísal:Update: Dnes ma oco prekvapil novym filtrom Hagen Aquaclear 20 (keramicke valceky, aktivne uhlie, molitan) a 4ks tetra neonova. Filter je zapojeny vsetko v pohode zarial. 3 tetry neonove take este otapene ale pomaly sa preberaju k zivotu a jednu sme odlovili do nejakej nadobky (prevencie pred zlozitym vylovovanim v pripade smrti) a nechame ju tam cez noc. Mrenky sa zase cinilia poobhryzali jej zadnu plutvu. Moze jej este znovu narast? Narazky typu ze tie tetry su nevhodne prosim uz vynechajte ja som si to uvedomil...
![]()
PS: je tato gupka tehotna cital som ze jej "tehotenstvo" ma trvat zhruba mesiac a ma mat v okoli zadku taky cienry flak/bodku. Mohli by ste ked tak usmernit? Budem vdacny![]()
I.P. Pavlov napísal:Nič proti tomu filtru, ale keď zrátaš náklady na to čerpadlo, ktoré máš, plus náklady na ten Hagen, tak si sa priblížil k Eheimu clasic 2211 a mal by si pokoj. On ten zavesný filter mieša vodu len pod sebou. To je jeho nevýhoda, ale časom to zistíš.
Držím palce! (hlavne rybkám)
I.P. Pavlov napísal:určite stačí, ak nerobíš komerčný odchov
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.