risoar napísal:Michal Riša napísal:Ludia ale prosim Vas, dajte to aspon na 7:30, lebo o 6:30 sa tam neda dostat ani z Povazskej Bystrice (ak nechcem ist na vlak o 4:47 a cakat tam dve hodiny) a prvym vlakom o 6:30 sa tam da dostat tak najskor o pol osmej, tak tomu prosim skuste dat nejaky normalnejsi cas, dakujem : )
No...nie je to také ľahké. V prvom rade si treba uvedomiť, že v toto prípade využívame už zaužívané a tradičné burzy vtáčikárov a rybičkári sú v tomto prípade iba príveskom a obohatením tradície, ktorú akiste tieto burzy už majú.
Aj keď nie som organizátor a ani spoluorganizátor, odpovedám iba preto lebo do toho trochu vidím.
Koniec koncov....aj ja by som bol za.
Johny 13 napísal:
Risoar: Mohli by ste mi prosím poslať ss kedy bude najbližšia burza, ako si zajednať stôl a od koľkej môžem prísť rozbaliť sklo, ryby a rastliny? Alebo, kde by som mohol tieto informácie získať?
Skala: Na chodbe predával pán, ktorý mal kedysi v Žiline akvaristiku. Je tuším z Rajca(pri Žiline).
vlasto1984 napísal:predavaju tam aj tercovce mal ich tam niekto alebo kto z predavajucich by mi ich tam vedel doniest dikes
pha napísal:ved naco by tam aj boli zastupene tie Zilinske akvaristiky, vsetci vieme ze su este v plienkach, az na jednu mozno dve a tie nepotrebuju saskovat na blsaku, to je skoda
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.