newsted napísal:robo kardinalky ( Paracheirodon axelrodi) na zabeh urcite nie. A precitaj si prispevky vyssie, urcite ti pomozu.
Milan co si chcel povedat tym odkazom?
Mas nejaky odkaz na pokus, ktory ste robili? Cisto pre zaujimavost.
cezar.milan napísal:A s vodičkami mám skúsenosti jajáááj, veru. Dokonca sme ich skúmali v laborátoriu eko laborátoriu, ktoré sa zhodou okolností venuje práve vode.
cezar.milan napísal:Ja chemik nie som, takže ja ti vyjadrenie nedám. Mne šlo skôr a pravdu, ktorá "je" v tej vodičke. Mne išlo len o kuk a vyjadrenie známej osoby.
cezar.milan napísal:Myslím, že moderátor martin_s to mal tiež v lábáku, tak mu napíš, alebo šak on to tu sleduje
cezar.milan napísal:Netreba, pretože ty ich nevieš potvrdiť.
cezar.milan napísal:Je to čistá komercia a dávať ryby počas zábehu do akvária sa mi zdá (poviem to jemne) nevhodné a nehodné akvaristu. Robiť pokusy na rybách počas zábehu mi príde neetické. Nehovorím o tom len ja, ale určite deväťdesiat percent akvaristickej populácie.
cezar.milan napísal:Keďže okrem pomoci už zo zabehnutého akvária urýchlený neexistuje a ináč ho nejde urýchliť, tak moje príspevky tu budú zbytočné. Je to škoda, tých rybičiek, čo už
vysluzil2 napísal:Pre mna usmevna tema.Ja ked zakladam nove aq, tak dam ziviny do dna, na ne strk. Zasadim rastliny, napustim vodu, zapnem filtraciu, vpustim ryby. Bleskovka. A spravam sa k tomuto aq samozrejme ako k cerstvo zalozenemu/ krmenie- idealne je krmenie zivim planktonom/. A vsetko ma svoj cas, cize adaptacia ryb, zakorenenie rastlin, spravne fungovanie dna, filtra
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.