Chlapci dakujem za reakciu, je to mozno pre niekoho banalna otazka, ale ja to teraz nejak vyriesit musim

. Sweter, nie je to zly napad, dakujem Ti, mozno by som sa trosicku bala rypat sa teraz v zabehnutej 30 tke, vyberanie a dosadzanie rastlin sa mi uz raz vypomstilo uhynom crystaliek

. Nejak nezvladli asi rozburenie dna, polovica mi odisla do vecnych lovist, ale pri maximalnej opatrnosti, vymene vody a zvyseni prietoku filtra by to mozno zvladli, hmmmm

Mam 7 novych rastliniek, niekam ich aj tak zasadit musim. Este dalsia vec - drevo, ktore mam teraz v 30-tke chcem dat do 40 tky, ale medzitym bude v 30- tke to drevo chybat, je dost velke, zarastene machom v ktorom su nejake male krevetky, aj male galaxky sa tam schovavaju. Je to soliter akvaria, chybalo by. Ale je pravdou, ze mozem layout 40 tky uz teraz premysliet, drevo na chvilku vyskusat, zasadit rastliny a drevo vratit do 30-tky kym nebude 40-tka uz zabehnuta a potom tam drevo vlozit a prelovit zivocichy. 60-tka uz bude vznikat kompletnym vybratim 30-tky, chcem pouzit vsetko - podlozie, osvetlenie, filter, akurat dam novy vyzivny substrat a vrchny este dokupim. Myslim, ze by bolo skoda cele podlozie vyhodit, je stale pekne (dennerle kombinacia black - white v pomere 3:1).
V sobotu idem na to, drzte palce, nech sa vydari