pred 3 tyzdnami som zabiehal akva, dal som do neho strk, ktory uz bol predtym v akva, len to akva v ktorom bol som zrusil a strk bol vysuseny a odlozeny v sacku. Napustil som ho cele vodou z druheho akva (plnych 30L) a dal som do neho rastliny, dost vela rastlin, asi 2/3celkoveho objemu (Limnophila, Najas indica, pistie), ktore nie su zasadene v substrate ale iba tak volne plavaju, napriek tomu sa rozrastaju, sice iba pomaly, lebo maju iba 11W improvizovane osvetlenie (cakam kym mi pridu trubice, patice a drziak osvetlenia zo zinkovne), akva neobsahuje filter, vodu som menil cca 1/4 raz do tyzdna, pred 3 dnami som tam pokusne pustil parik endleriek a zatial na nich nepozorujem ziadne priznaky otravy ani nic podobne, rezko si plavaju pomedzi rastliny akvariom.
Ide mi vlastne o to, ci by som uz do akvaria mozem dat aj ine rybky, ktore si planujem doniest teraz cez vikend alebo by to bolo este riziko? o dusiku som cital, cital som aj postreh, ze na zabeh akvaria je dobre osadit do akva cim viac rastlin
casom chcem v akva vymenit komplet dno za JBL Mandano a rastlinky zasadit, dat do akva filter a dokoncit osvetlenie (vlastne 2 osvetlenia, len cakam dlho na napajaci adapter

)