Hm, no živorodkové rybky veľmi nechcem, lebo by som sa bála že sa premnožia. A neviem čo by som potom robila ak by sa stále množili.
Takže plán sú corydoras panda a asi trichogaster chuna. Akože chcela by som zostať pri betách, ale no neviem. Takže asi skúsim trichogastera,aj tí sú pekní.
Maminin Rambo sa zatiaľ drží. Len trošku prišiel o kúsok plutvy, ale za to si mohol sám a už mu dorástla. S tou jeho plutvou to bolo tak, že mamina má v akvárku aj mrenky machové. No chcela beťáka, lenže mrenky machové majú povesť že radi ošklbávajú dlhoplutvé ryby. Ale mamina povedala že keď jej mrenky ignorujú jej mollyny, tak ani s beťákom nebudú mať problém a keby niečo, tak ja som mala prázdne jedno akvárko (bolo zabehnuté). No a tak si mamina doniesla z burzy Ramba. Prvý týždeň bol rambo vystrašený a každému sa vyhýbal. Mrenky a ostatné rybky ho ignorovali. No a po týždni Rambo dostal odvahu a začal robiť to že prišiel k mrenkám a začal sa na ne naparovať a útočiť, a to sa mrenkám nepáčilo, tak mu to vrátili a trochu mu odhryzli z plutiev. Inak ho mrenky ignorovali. No a Rambo sa poučil, že mrenky netreba provokovať. Takže teraz Rambo mrenky ignoruje, plutvy mu už dorástli a mrenky ignorujú Ramba.
No takže zatiaľ do môjho akvárka prídu "panďáci". A do druhého kde sú razborky (už 4 a pol mesiaca živé a zdravé

to je u mňa úspech) pribudne bojovnica samička.
No a akvárko teraz

Vallisnerii sa dosť darí, cryptocoryny mi už neodhnívajú. Krevetky žijú a malé Helenky rastú