saciar napísal:Ako, mohol by som ti ukzat ako vyzera po 7-10 rokoch, ale ak ti staci moje slovo .. ak sa dobre staras o akva silikon bude plus minus 7 % rovnaky ako na zaciatku...
maros12345 napísal:Akú budeš mať teplotu v miestnosti kde bude akvarium?
martin_s napísal:Ten ochranny ramcek nepotrebujes. Navyse je to dost slaby plast (mal som ho priamo v sete). Pod akva daj radsej polystyren alebo inu podlozku...
Co sa tyka zvlast kupovat akva, stolik, LED osvetlenie, ohrievac, pricom vsetko je Diversa co sa predava aj rovno ako set (akurat to svetlo nie je 1x21,6W 84cm ale 2x10,1W 75cm a ohrievac je 100W, co vsak staci)... Nevyjde ta set lacnejsie (neprepocitaval som to, len sa pytam)? http://abc-zoo.sk/11333-led-akvarium-ko ... ierny.html
maros12345 napísal:Ahoj,ja len či ti nebude ten ohrievač zbytočný,ale keď ho máš ako zálohu...
Sagittariusi napísal: Ahoj maroš momentálne mám v byte 23 stupňov neviem ako sa byt zachová v lete nikdy som si teplotu tu nemeral ešte tu ale nebývam rok a izbu mám len jednu (garsonka)
Sagittariusi napísal:Dekorácia - zatiaľ žiadna kedže sa mi nepodarilo zohnať dobrý koreň ani skaly. Nebude vadiť zábeh bez nich a časom by som ich len do akvárka pridal?:)
Vlado21 napísal:Sagi, ja mam pri 22-23 'C v 180l (2 x 45W HiLite, 7-9 h denne) stabilne 25'C. Ohrievac by som pouzil snad len v minicku, kde hrozi vyssia volatilita teploty...
vincent van gogh napísal:Vadiť to nebude,ale to ti teda držím palce....Vhodne to časom "napasovať" do akva môže byť celkom slušná fuška.Ak teda chceš tie dekorácie...
grello napísal:Spôsobov je veľa, ale hlavne any jeden z nich netrvá týždeň-dva. Keďže prepokladám, že akva chceš zakladať v blízkej budúcnosti, tak na takéto opracovávanie je už, myslím, neskoro.
Rôzne spôsoby nájdeš tu, stačí hľadať, rozoberali sa tam sposoby uz x krat.
http://www.akva.sk/dreva-samorasty-v-akvariu-t189-1392.html?hilit=samorasty#p302431
Ale inak to nie je úplne najhorší kúsok, snáď neskôr, alebo do daľšieho akva bude super. Teraz ale snáď len možnosť doloženia koreňa do akva po čase, ako ste už rozoberali.
Jozef I. napísal:heh, na prvy pohlad keď som tento kusok uvidel som si pomyslel, že by bol super do teraria, alebo do veľkej klietky pre papagaje...
vincent van gogh napísal:Tú halúzku treba očistiť a nechať kvalitne "napiť" niekde vo vedre,aby neplávala..Kludne pohladaj k nej dalšie....
Sagittariusi napísal:....stačí len kefou drhnúť a čo zíde zíde a čo nie nechať a máčať?
vincent van gogh napísal:Sagittariusi napísal:....stačí len kefou drhnúť a čo zíde zíde a čo nie nechať a máčať?
Presne tak.No a ked budeš na nákupe,tak prikúp ešte jedno vedierko a nejakú tú plastovú odmerku.
zíde sa .....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.