Akvarium 54 l je doma. Zajtra sa pustam do pripravy. V povodnom mi ostal uz len strk a jedna mala cryptocorine walkeri. Dost som toho citala, samozrejme vzdy sa da viac, ale tak poprosim vas este o par rad.
Co sa tyka zabehu, to je mi jasne (ako-tak, este dostudujem), ved pridam potom foto a mozete kritizovat.
Kazdopadne potrebujem poradit ohladom vyberu rybiek, aby som si vedela nejako predstavit ako mam zariadit akva - tym mam na mysli toto : povodne som uvazovala nad tetrami neonovymi, cize som sa docitala ze maju rady husty porast atd. Ale nie som celkom ztotoznena s tymto vyberom - skratka nejako ma srdce k nim netaha, nakolko vo vela diskusiach som sa docitala ze byvaju schovane v tom poraste. Takze aby som zbytocne nekupovala vela rastliniek, poradte prosim rybky, neviem ako to hladat vo vyhladavaci, ako ich presne pomenovat, "spolocenske" ktore nepotrebuju vela porastu a budu "stale na ociach" a aby neboli "hufove" ze ich tam dam tak asi 5 ks. ak by bol niekto ochotny staci par nazvov ja si potom info o nich vyhladam, len fakt neviem presne ako to dat cez vyhladavac. Jáááj a este toto:keby boli pekne farebne, dobre by bolo

Este k tym ramirezkam - nebudu trosku velke, docitala som sa ze dorastaju do 6 - 7 cm, nie je to vela? nechcem spravit podobnu chybu ako pri zavojnatkach

len ma prosim nezdrb..te, fakt sa snazim, citam, citam.....ale uz sa z toho aj zamotavam