MAXO.SK som rad, ze gupky sa udomacnili. Ako Ti tu uz bolo doporucene, dozadu daj este tmavsiu tapetu. Nemaj boj, ked Sagittarie vyhucia, budu tiez tvorit pozadie, no dovtedy... ta biela stena nie je bohvieco. Biele "pstrosie vajce" by som uplne zrusil, bije dost do oci. Radsej by som tam dal nieco menej vyrazne (este 1 minikoren, kokos, alebo najlepsie trs rychlo rastucich stonkoviek, ktore by o postupne zakryli aj filter, vsak skus dat "do kyticky" napr. tie Bacopy, zataz ich mensim kamenom, kym zakorenia, budu potom vyzerat lepsie, ked sa rozrastu, ako ked su po dne len tak "porozhadzovane"). Pistia aj Limnobium potrebuju ziviny z vody (najma dusik), vlhkost im az tak nevadi. Hnojit zatial nemusis, ak si nedaval do akva nejaku destilovanu vodu, alebo "lacnu stolovu vodu" z LIDLa. Rastliny mas nenarocne a gupky sa o eko-hnojivo zatial postaraju. Skus este na akva popracovat, dosad viacej rastlin (z akva-burzy, ktora bude onedlho v
Ruzinove) a hod sem potom foto bez blesku, osvetlene lampou, ktoru tu spominas, nech je vidiet akva "v plnej krase".