remus1 napísal:Nechcem sa tu hrat na mudreho ani nic take.
Ale skus si predstavit ze by po svete behali svietiaci ludia
Nemam proste rad taketo veci proti prirode. Nech nenastavaju pripady ktore by normalne v prirode newznikli.
pepo311 napísal:Ondrej,Ondrej-mama Ti dobre hovorila,ze chovat rybicky je trestne a nebezpecne,ale ty si nedas povedat.Co das detom jest,ked dostanes pokutu?Hm-tazky zivot akvaristu.
barky napísal:... Dalsia vec o ktorej sa nehovori a casto nevie je, ze na tieto ryby ma v Amerike jedna firma patent a teda nikto okrem tejto firmy ju nemoze legalne chovat a predavat......
To nieje dobry priklad, lebo svietiacie druhy rybyciek normalne plavaju ...remus1 napísal:Nechcem sa tu hrat na mudreho ani nic take.
Ale skus si predstavit ze by po svete behali svietiaci ludia
Nemam proste rad taketo veci proti prirode. Nech nenastavaju pripady ktore by normalne v prirode newznikli.
To jistě ne. Pěstování i dovoz GM kukuřice je za dodržení jistých pravidel EU povoleno. V případě GMO neplatí, že "co není zakázáno, to je povoleno". Platí, že vše, co není povoleno, je zakázáno.joko napísal:To mi chce niekto povedat ze ked zozerem (prepacte ale som s toho mimo) geneticky upravenu kukuricu mozem dostat basu ?
Obecně to poznat nelze. V případě upravených dánií je ale celkem jasno. Ty pozná i poučený laik.joko napísal:Ako moze niekto na rybke poznat ze je geneticky UPRAVENA ???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.