ako beriem to Milan no niektore byty v zime a hlavne v noci maju dost nizku teplotu v byte naražal som nato iba a ku nezabehnutemu akvarku ja osobne sa snažim zabehavat akva tak ,že špongiu z filtra čo mam tak umyjem v novom akvarku niekde som to čital ,že to pomože a potom necham cca tyžden ešte zabehavat akva ,ale zober si predajne čo predavaju rybky tie nezabehavaju často vydiš stiahnu vodu napustia novu a prask takoj tam daju rybky a verim ,že tak robi minimalne 60% predavajucich bo nemaju čas na zabeh ...biznis proste.. tak či onak maš pravdu netvrdim opak ...,ale ten kamen a filtracia nemože až v tak vadit on časom zisti sam ,že niečo mat biele na spodu akvaria je blbost ak začnu rybky produkovat hovienka

a ako začiatočnik aspon kupil filter kolko ludi ma akvarium a nemaju tam ani filter

ja ,len tak určite tu nepoteši čitat veci ake pisal no pevne verim ,že rybky sa budu mat už ,len lepšie

ps Flipper daj foto akvaria ak tu ešte prideš .určite sa bude tak lepšie aj reagovat a viac pomoct...