To ono Flipper pišem na temu ovela neskor sam som sa tu regol až dnes to sprcanie čo tu čitam je popravde adekvatne ,ale dajme si ruku na srdce začnem kamenom asi ( mramor) to tu nik nepovedal iba si myslim ... neni to dobra volba ,ale neni to katastrofa jak tu pišu iba Cryptocoryne ak by si pestoval po čase by ti odhnila je to na dlšie to tu pisat.. pokial nemaš akvarium pri okne ,kde don svieti priame slnečne svetlo tak biely kamen neni až taky katastrofalny pri odraze svetla ....viac nerieš taky tak na dlšie debata ..filter pišu ,že nedostatočny 500L za hodinu pri 112L akva ak ide neustale neni až taka katastrofa zabeh ono nechovaš žiadne extra rybyčky tie čo tu pišeš prežiju aj horšie ... ver mi dalo by sa toho popisat ,kde kto ma rybky viac ma mrzi ,že tu nepadlo slovo o ohrievači ak ano ospravedlnujem sa prehladol som .. ak nemaš ten si zaobstaraj asi si v Bytovke a tam počas zimneho obdobia aj klesne teplota jak všade posnaž sa mat minimalnu teplotu vody na 20 a max na 25 horšie ako nezabehnute akva je pre rastlinky a rybky neustale kolisanie teploty aj ked určite druhy toho znesu taky tak neurekom ... .ja ,len tak bo každy ta tu drpoce do teba čo je na jednej strane dobre ,ale drbat vie každy no malo kto niečo okrem toho aj napisal... dufam ,že si akvarko netresol von oknom vie to znechutit ak čitaš a každy tu po tebe zjape je pravda ,že treba si naštudovat ...čo a ako ..rybky a akvarko je užasna a brutalne krasna zaluba ,ale nie na mesiac ani na 3 je to už na cely život

počitaj jedno decko v rodine viac