Milan666 napísal:Z tých fotiek a z popisu, (vyrástlo mi toto z orieška) som nadobudol iný dojem, ak sa mýlim prepáč
Nebol som si istý názvom, tak som to radšej popísal. Občas to popíšem desne

Milan666 napísal:Z tých fotiek a z popisu, (vyrástlo mi toto z orieška) som nadobudol iný dojem, ak sa mýlim prepáč
Milan666 napísal:Hovoríš, že čítaš a aj tak sa pýtaš, ty to len asi preletíš?!
Rias sa neboj, je to tak , že všetko musíš mať vyvážené, dostatok CO2 si vyžaduje aj dostatočné hnojenie a potom môžeš aj poriadne svietiť, akonáhle je niečoho menej, alebo viac, hneď to využije riasa. Tak či tak každý s riasou bojoval a nevyhneš sa jej ani ty.
Výmena vody sa robí aj počas zábehu, lebo aj voda z vodovodu nieje úplne sterilná, takže aj tam sú niejaké hodnoty čpavku, k tomu si pridaj hnitie listov rastlín a štrk čo si pridal tiež není sterilný atď., atď., atď........ To by som musel zase písať a písať, takže pri čítaní si skús text aj zapamätať O.K.?
M.i.s.o napísal:caste vymeny vody v zabehu sa robia preto aby si znizoval obsah skodlivych latok (NH3/4, NO2/3) kedze sa este nenastartovali procesy v akva a z tychto latok by mohla zacat profitovat riasa, preto aj ta skratena doba svietenia. Tu hodinu pridas najskor za tyzden, ale musis sa riadit podla toho co uvidis v akva ako ti tu bolo uz poradene. Casopis Akvarium si samozrejme precitaj ale precitaj si hlavne stranku co som ti doporucil mas tam jasne a strucne popisane vsetko co na zaciatok potrebujes vediet.
delilah.u napísal:Ja by som sa ich na tvojom mieste zbavila.Mne robili také mini dierky v listoch rastlín a tie listy samozrejme odhnívali,najviac si to odniesla Pistia((
Jozef_L napísal:Možno vymením vrchnú časť vody, aby som as toho zbavil.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.