NefroniK napísal:Chcem sa spytat vas, co ste z Kosic. Ked budem davat vodu do akvaria, tak mozem dat rovno z vodovodu, alebo ju mam dat odstat, alebo niejake tablety na NO3 a tieto veci? ...
vacsinou maju ludia pri mene napisane odkial su, takze niektori sme z Kosic. Celkom casto sa stretavame, takze kludne prid po radu a mozno aj po nieco naviac.
Vsetky odkazy od salika si dokladne prestuduj.
Skalare aj guramy by vyzerali vo vacsom akva celkom fajn.
Ku nim by som ti doporucila uz len mensie hufove rybky a stadocko nejakych corydorasov a mas vystarane.
Ten ohrievac by som radsej vymenila za mensi, stale je mensie nebezpecenstvo uvarenia osadky. V akvaristike by ti ho mali vymenit bez problemov. 200W staci uplne aj s rezervou.
Vodicky a hluposti na zabehnutie akvaria nekupuj aj keby ta ako v akvaristike presviecali.
Pri zakladani akvaria premyjes strk, das do akvaria, ulozis koren, a ostatnu dekoraciu, zalejes vodou, moze byt aj z vodovodu. (10-15cm nad strk)
Nechas odstat, aby sa trochu ohriala, kludne do dalsieho dna.
Potom zasadis rastlinky, vela veeela rastliniek. Daju sa zohnat aj lacnejsie ako v akvaristike. Mozes do dna pod korene dat nejake hnojivo, ale ake v tom ti poradia iny, lebo ja nehnojim.
Opatrne mozes doliat zvysok vody, zapnut filtera ohrievac a SVETLO.
A kochat sa
Rybycky tam supni az nakoniec, ale az po dvoch tyzdnoch najskor.
hmmm, ale som sa rozpisala