www.aqualease.com/aq-jpg/thumb1.htm
skala napísal:panciernickovia - www.rva.ne.jp/gallary3/co/
skala napísal:je to sice v japoncine, ale..
joko napísal:Ste si niekto este vsimli, ze pokial ste na danej stranke, resp. na nejakej podstranke danej rybky (nie iba ked je obrazok),tak nefunguje kopiriovanie do clipboardu.
Ako keby to obmedzilo. Je jedno v akom ste programe, nielen z tej stranky. Vyskusal som to 3 krat.
Ved prave ...SeriF napísal:ale ked som klikol pravym tl. na obrazok napr.: skalara - dal som kopirovat obrazok
joko napísal:resp. na nejakej podstranke danej rybky (nie iba ked je obrazok)
jacik napísal:rybnicek v domewww.thecichlidgallery.com/article_cornertank.htm
Milos Gnida napísal:celkom zaujímavá stránka o biotopoch v azii ,pozri tu ak to tu uz niekedy bolo tak prepácte
Dakujem Raviolka,teda som sa uz dlho tak nenabazil fotkami ! Super.Raviolka napísal:Několik fotek
roox napísal:And I think that polish aquarists are in top ten of world wide aquarists.
When a made my own DIY lightning canopy, a used some tips from page http://www.holenderskie.aip.pl/oswietlenie/dlawik/ Thank for this excelent and low cost solution!
And what about your web? I must say that you are very gud aquarist & web designer & photographer too.
So sorry for my poor english. I can read, I can speak... but my writing skill is very low.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.