Vieš že pre teba len takématte napísal:a teraz nevylepsovane fotky
Má tu dusiš poriadnematte napísal:ved asi len zavidimale fakt sa mi az nechce verit zeby tie farby boli take syte a aj tie razbory a kotulky su akesi farebnejsie, tak asi vela spravi aj kvalitne osvetlenie + dobry fotak a dobry fotograf
ze mozno na porovnanie jedna fotecka automatika cez mobil neupravena
Dakujem. Kardinálka neónova mal som ich 5 a dostal som ďalších 8 teraz takže 13, asi 8 Galaxy, 6 kuhlikov, 3 ember tetra ktoré sa mi nepodarilo vyloviť bolo ich 12 ostane sú v 30tke, 3 gupky te som dal teraz do akvaristiky a mali by tam byť eštel rasbora emerald ale tie som nevidel od kedy som ich tam pustil sem tam nejaku zahliadnem tak neviem koľko ich tam je stále schované neviem prečo.lubosmihula napísal:naozaj krásne akva, vedel by si napísať aké ryby a počet tam máš, osvetlenie (čas, výkon) ?
Díki Matte, to hnojivo som menil asi 3-4krat za tento rok, osobne si myslím že to je jedno aké hnojivo všetky mali rovnaké výsledky.matte napísal:fakt krasa na to ze bez co2 na strku..mozes aj napisat cim si hnojil len malo
Našiel som to svetlo čo mám Arcadia Tropical Pro T8 LED Lamp https://www.amazon.co.uk/dp/B014PN6Q1O/ ... QRCE6GRH6A a akvárium je D80xŠ30xV40 juwel 100LJozefSC napísal:Dakujem. Kardinálka neónova mal som ich 5 a dostal som ďalších 8 teraz takže 13, asi 8 Galaxy, 6 kuhlikov, 3 ember tetra ktoré sa mi nepodarilo vyloviť bolo ich 12 ostane sú v 30tke, 3 gupky te som dal teraz do akvaristiky a mali by tam byť eštel rasbora emerald ale tie som nevidel od kedy som ich tam pustil sem tam nejaku zahliadnem tak neviem koľko ich tam je stále schované neviem prečo.lubosmihula napísal:naozaj krásne akva, vedel by si napísať aké ryby a počet tam máš, osvetlenie (čas, výkon) ?
Toto je taka miešaná nádrž, čo nemám kde dať tak to skončí tam či už rastliny alebo ryby
Tak počítam okolo 30-40ryb by tam malo byť.
Svietim 7-8hodin a mám tam asi toto T5 LED Original Tropical Pro 55cm - 8w
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.