vincent van gogh napísal:JozefSC napísal:Iaplc 650 miesto z 2083 účastníkov.
To je to, čo teraz vyhral ten Filipínec?
Samozrejme gratulácia. To nie je žiadna sranda.
JozefSC napísal:... akva nebolo ready na final photo a chýb viac než dosť...
"chýb viac než dosť".....kedže trochu poznám genézu, zaujímalo by ma, čo TY považuješ za chyby. Rsp. ktoré/aké.... ?
Len mi nehovor, že čas. Alebo inak,...okrem času.
Dakujem Vincent, poznáš priebeh akva a aj tvoj vplyv tam je viditeľný, tak dvojité poďakovanie ti patrí.
Chybu tuším že si aj ty to vypichol je hneď na začiatku respektíve predná časť piesková, ani pieskové ani zarastené-chaos jedna strana iná ako druhá.
Cesta stredom až moc rovná sice zatienena rastlinou japonica ktorá je tiež neúmerne veľká ku Scapu(už som ju vybral)
Na kameňoch riasa, jeden menší ktorý som tam dal neskôr bez riasy žiari až moc oproti ostatným.
Celkovo tam chýba hĺbka teda mohla by tam byť väčšia keby zadná časť bola viac viditeľná.
Rotaly sú moc chaotické keďže som ich vymenil za 5, 12 pred deadlinom to sme tiež spolu riešili tuším, nestihli prirodzene vyrásť tak som ich tam "prirodzene" napchal.
A posledné jedna rybka sa mi otočila do druhej strany.
Určite by tam bolo toho viac, škoda že aj k umiestneniu nedostaneš aspoň bodovanie tuším že tam je 6 až 8kategorii čo sa boduje to by bolo dobré ukazovadlo keď sa zlepšiť.