Po 7tyzdnoch update na 30liter, trocha rias po kameňoch, z toho si hlavu moc nerobím skôr sa mi ten Scape nepáči ale ešte pár mesiacov kým to prerastie a bude nový.
Kritika, nápady, pripomienky vítané.

Má to prerásť, taký je plán, moc som tam toho nenasadil tak si počkám. Máš pravdu mal som tam taký kameň najskôr veľký s bielymi pásikmi dobre to vyzeralo len potom by som musel vytiahnuť ten breh strašne vysoko. Asi pôjde späť.snajprik napísal:Kritizovať ani nie, len na tej ľavej strane ti chyba nejaká dominantná vec.
JozefSC napísal:A presne medzi týmito dvoma myšlienkami sa neviem rozhodnúť. Ešte to nechám dorásť a potom sa ukáže. Zatiaľ mi tam pláva len jedna gupka tu som vybral keď som fotil. Deti chcú aby som im kúpil Čtverzubec trpasličí zo 3 by tam vošli, alebo Razbora bornejská tie by to zväčšili cele optický v tom voľno priestore také hejno by tomu dalo aj tu dominantnosť. A ešte mám doma aj Galaxy tiež jedna z možností. Je to iba 30liter tak moc na výber.
patizon napísal:JozefSC napísal:A presne medzi týmito dvoma myšlienkami sa neviem rozhodnúť. Ešte to nechám dorásť a potom sa ukáže. Zatiaľ mi tam pláva len jedna gupka tu som vybral keď som fotil. Deti chcú aby som im kúpil Čtverzubec trpasličí zo 3 by tam vošli, alebo Razbora bornejská tie by to zväčšili cele optický v tom voľno priestore také hejno by tomu dalo aj tu dominantnosť. A ešte mám doma aj Galaxy tiež jedna z možností. Je to iba 30liter tak moc na výber.
Tak za mna borarasky.
JozefSC napísal:Január 14teho našiel som foto
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.