rasto7764 napísal:.....pointa z toho plynie nie prilis silne svetlo ak chceme ist cestou bez co2;-)
alebo zjemniť plávajúcimi rastlinami
rasto7764 napísal:hmmm....no ja som v tom uplny laik, pan z akvaristiky mi povedal ze vyzivne dno by nedaval ze sa to pri odkalovani zmiesa vsetko spolu a potom je prebytok zivin (povodne som vyzivne dno chcel) , zaujimave je ze sa tak pripravil o kseft;-)
je lepšie kupovať už pripravený(dosť prečítať),čo chcem a nespoliehať na radu,hoci predáva v akvaristike,
rasto7764 napísal:hmmm tak teraz lutujem ze som nedal vyzivove dno...bubu musiet postacit tablety...
postačia,len nie na riedko,v čistom substráte 8-10cm od seba a korene si nájdu živiny,takto mi akva 60l funguje lepšie ako keď som hnojil Florenou.
Valisnéria napr.odnožuje a živiny materská rastlina dáva novým výhonkom spojeným s ňou a tie si po zakorenení zoberú už samé potrebné živiny z tabliet
Neodkaľuj/neprerývaj dno,len jemne stiahni nánosy zvrchu,lebo inak si zmiešaš živiny z tabliet do vody.
S menením vody v zábehu rob ako myslíš,vyčítaš,ja som nemenil nikdy celý zábeh ale nemal som dnu žiadné rybky ani slimákov.
rasto7764 napísal:Filter: externy Aquanova NCF 600
ak si sa rozhodol pre Aquanova NCF lepšie urobíš s 800 jednoznačne,tento bude slabý,
rasto7764 napísal:hmmmm ta kvalita fotiek po ulozeni tu na fore je akosi veeeelmi biedna...
to nebude fórom