Mam v akvariu slimaky, tak si potom budes musiet rastlinky dobre obzriet.
fero napísal:Mam nejake rastliny. Ani by som ich nepredal. Jednoducho ti ich dam.Ja ich vyhadzujem do kosa. Ale budes musiet trochu pockat. Prave vcera som si "vyplel" akva.
Ak by si bol velmi netrpezlivy, tak nejake tie korienky este vytrhnem. (presne nazvy neviem, zajtra ti ich napisem)
marlo napísal:
- myslim ze sa da objednat priamo u fy.Rataj a on to posle k najblizsiemu
obchodnikovy z Vaseho mesta <treba si to overit>
Pata napísal:No ja som košičanka a veľmi by som chcela vidieť tie"4 akvaristiky na Hlavnej",rada sa poučím.V Ke existujú (v centre)iba tri funkčné predajne,a ani v nich by som si s úplnou spokojnosťou nevybrala.Takže tak.
gabriela napísal:Daju sa objednat aj zo slovenska a poslu vlakom aj sukromnej osobe pokial naplni minimalne mnozstvo
tomasm napísal:Vies aj ake je minimalne mnozstvo ? Popripade nejaky email, ... ? Na ich webe som ho totizto najst nevedelAko potom chcu platbu ?
gabriela napísal:nieje to veb ratajovej pestiarne ale slovenskej, mozes skusit, nasla som tu adresu:
http://www.aquaimpex.sk
minimalna dodavka je 15 kusov kosickov ak som si to dobre zapamatala.
dopravne a balne je 140 Sk.
Fero. To by som bol velmi rad. Len napis kedy a ja tam budem. Mal by som zaujem o vsetky rastlinky. Diiiiiiiiiiiiiikfero napísal:Mam nejake rastliny. Ani by som ich nepredal. Jednoducho ti ich dam.Ja ich vyhadzujem do kosa. Ale budes musiet trochu pockat. Prave vcera som si "vyplel" akva.
Ak by si bol velmi netrpezlivy, tak nejake tie korienky este vytrhnem. (presne nazvy neviem, zajtra ti ich napisem)
fero napísal:Lacik, ak by si pockal aspon 2 tyzdne bolo by to super. Ak nie, tak ti nejake este mozem z akvaria vybrat. Rozhodni sa.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.