Ahojte všetci. Chcem sa s vami podeliť a samozrejme aj poradiť. Dostal som ku štátniciam od priateľky 350 litrové akva, rozmery 145 x 50x 50. Sklo je tam 8mm. No mám problém - na jednej strane je rozlepené. Takže ho budem musieť zobrať do Nitry a chcem ho dať úplne nanovo zalepiť. Chlapík mi povedal, že mi to spraví za 20 eur, myslím že dobrá cena. Osvetlenie, no to je problém, pretože sa mi tam nezmestia 150 cm trubice, mimochodom budú T8, som jednoznačne rozhodnutý. Dám tam 120 cm, tie majú 36 w, ale ide o to, že ak tam dám 4, bude tam len 144w svetla a to je málo asi určite. Keď dám 5, bude to akurát, len budem musieť kúpiť ďalší predradník a vodotesné pätice a to potom neviem, či mi vydajú peniaze. Stáť bude na ôsmych kvádroch Itong, tie obijem laminátovými doskami a tak by to malo vyzerať fajn. Filtrácia bude vnútorné čerpadlo Atman. Kryt mi zadara spraví jeden stolár. Takže to je asi z technickej stránky, ostatné budem riešiť, keď bude technika komplet. Za prípadné rady vám ďakujem.
A chcem sa spýtať, ako sem vložím obrázky, lebo to nejako neviem