rostratus napísal:Tý chlapci.... sú len chlapci, ktorí sa hrajú, že vlastnia neexistujúcu firmu AMAZONAS... všetko je zkopírované od Rataja... dokonca aj obchodné podmienky nestihli preložiť do slovenčiny. Sú v CZ.Keď na to prídu daňováci, SOI tak ďakujem pekne.
Stránka hovorí o všetkom:
http://www.amazonas.wbl.sk/
gorky napísal:podla mna su jeho rastliny pestovane prevazne emerzne, takze po pridani do akvarka sa ich kupca moc nepotesi...
atiles napísal: pravdepodobne sú to prebaľovači, preposielači. Bežná prax dnešných dní pri 50% e-shopov.
Uz len to "oficialne pomenovanie" SEF mi pripada prinajmensom zvlastne... Ale kedze trestnopravna zodpovednost v SR je 14 rokov, tak sa chlapci mozu dost popalit...rostratus napísal:Nerád sa opakujem ale ako som už spomínal. Tá firma neexistuje. Stránka je fiktívna. Texty a fotky stiahnuté od Rataja. Tovar od Rataja. "Chovna" neexistuje. Chalani si myslia ze takto sa podnika. Ja byt na ich mieste tak cim skor tu stranku zrusim pokial sa niekto do toho neobuje. Mozno si ani neuvedomuju co ich moze cakat a coho sa vlastne dopustili.
Dobrý Deň p. Tomaš
Ja mám 14 rokov a akvaristiku sa vo velkom zaujímam ako hobby popri škole.
Takže živnostenský list bohužiaľ nemám ale môžte odoberať pravideľne.
Ja to posielam do predajní a faktúru posielam v balíku.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.