Ivans napísal:...Ja pouzivam Superkoncentrat nakolko je to to iste a sannysparkle maju iba v malych -neekonomickych baleniach....
Aké sú to tie malé neekonomické balenia (váha / cena)? Kde sa dajú oba "prípravky" kúpiť?
Ivans napísal:...Ja pouzivam Superkoncentrat nakolko je to to iste a sannysparkle maju iba v malych -neekonomickych baleniach....
Ivans napísal:Trochu poupravym: Bakterie treba pridavat pri naruseni biologickej rovnováhy ci uz chéemiou alebo niecim inym....prekrmenie, uhyn ryby, pri zákaloch........
maxim napísal:..Sam som mal podla Azotinu hodnoty do 0,1mg.Po 5 dnoch je No2 nemeratelne,(pri obvyklom krmeni a vymene vody)aj ked je otazkou,ci sa da na dane testy spolahnut.
Voj2 napísal:Zdravím som tu nový ako vidim každý tu má foto akvarka podobné veci vzhľadom na to že nemam digital ani nič podobné nemôžem priložit. Základné údaje o mojom akva:
100l voda asi 95l
2xMolynézia,4xTetra,3xDánio,2xGupka,1xprísavník,2xmomentalne si nespomeniem ako sa volajú:( (male kaprovite velkosť asi 3cm)
Vodu mením 1xdo týždňa 10l
Filter Aquael Fan-2 (na 100-150l prietok 450l/h)
ph nemeriam
NO3 160(test Aquar)
Rastlinstvo len mach má tenke výhonky rastie na husto inak nic
Dno mam len kamenie
Voda z obecneho vodovodu takze chlorovana
krmivo susene tatrapet v utorok, štvrtok a sobotu; Mrazené patentky v pondelok, stredu, a v piatok nedela drzia dietu:)
Voj2 napísal:Svietim no je to na zaplakanie ale nemam ziadnu neonku akosi mi to financne nevyhcadza mam len stolnu lampu a tam ziarivku a rastlinstvo ako ked mam kamenne podlozie a nic ine???
Nie vzdy je to pravda s No3 niektore rastliny su ovela narocnejsie na dusik.Raviolka napísal:NO2- neměřitelná, NO3- potřebují rostliny, takže dejme tomu do 5-10 mg/l. Pokud se teda ptáš na nejlepší
strbino napísal:ja som na znizenie amoniaku kupil stop ammo
Kubo, máš pravdu s tím, že ne vždy... napsala jsem "dejme tomu" právě jako pojistkaKubo napísal:Nie vzdy je to pravda s No3 niektore rastliny su ovela narocnejsie na dusik.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.