Posledna moja reakcia k tejto "debate" lebo, iba to tu spamujeme.
Ziadnu posplasnu spravu nesirim, je to len realita.
Neviem kolko si mal rozobranych ventilov a je mi to vlastne jedno,je to tvoja jesitnost, myslim na to niesi zrovna opravnena osoba. Neboj ani ja, to nie je hanba, a preto si doma neopravujem plynovy sporak ani potrubie ci neplnim plynove flase a tak podobne. A urcite by som nebastrngoval do redukcneho ventilu, ktory pracuje pod znacnym tlakom. Mozno aj prave preto mam Co2 doma pod akvarkom a nie za murom s dobre vetranym priestorom, co je btw blbost... Mozes to mat aj pod postelou, no mala by byt vykonana pravidelna revizia, inak by si ani hasiaci pristroj s Co2 nemohol mat doma

Skleneny spatny ventil, no ten co mam doma, je cely zo skla, nakomplet.. uplne. iba sklo...
Hlasas tu tvoje roky praxe... a prave pre to aj koncim tuto neplodnu debatu, mas roky praxe no hlavne v hadani, zadrapkavani, osocovani ... ked je toho zrazu vela... zmenis si nick...
Popravde dost ludi tu uz radsej ani nechodi a pritom skusenejsich od teba, nemenili si nick, prestalo ich to bavit... natahovat sa tu s niekym