Kedze aj priatelka podlahla akvariam a terajsia 30tka od Dennerle jej nejak nestaci, rozhodli sme sa jej zaobstarat o cosi vacsiu "kaluž". Po chvili rozhodovania sme sa rozhodli pre akva o rozmeroch 100x40x40, teda v hrubom 160litov. Akvarium sa vyraba u Pavlicu, koncom mesiaca budu mat cestu okolo, tak ho dovezu.
Povodny plan bol, ze jej darujem nejaku tu techniku, co sa mi doma povaluje.
Filter mal byt moj nahradny Eheim Professionel 2226,svetlo stare Atman AT90B na blbe, iba specialne *Glo trubice. Chceli sme ho prerobit na T5HO trubice, ale nakoniec nebude treba. Skrinka pozvarana a oblozena drevom. Nakoniec sa plan uplne zmenil.
Pred par dnami som nasiel na burze inzerat na komplet set (akvarium, skrinka,filter,korene,co2,svetlo) atd. Prebehla mailova komunikacia a vysledok za 180 eur bez samotneho akvaria je na fotkach.
Filter Eheim Pro 3 2071
Skrinka pod akvarium
CO2 Sera 1.5Kg
Svetlo Glo T5HO 2x 39W
Akadama
Amano korene, bezne korene (na meno si nespomeniem)
CO2 set. Budiky, reduckny atd od SERA, flasa 1.5KG, difuzor, ventil a klasicke prislusenstvo
Drop checker
150W ohrievac
plno prislusenstva (sietky,kamene,krmiva,hnojenie,kliestiky, pinzeta...)
Nejake anubiasy,microsonium a zo dvacat krevetiek
Priatelka ma predstavu o akvariu asi taku, ze "plno neoniek, jeden velky hufik" a nieco na styl Amana. Takze som osobne zvedavy, ako jej to s touto technikou pojde.
Zatial je to takto odlozene, vycistene a cakajuce na akvarium.