od Seraph » 26 Sep 2019 19:46 pm
takze dnes som to spachal,
hlasim blackwater zalozene, pre mna to vyzera uzasne,
trosku mi vadi svetlo, pretoze v akva je to krasne tmave a svetlo OK, ale naokolo sa to svetlo odraza dost a posobi to divne,
uvidim mozno ked niekde nieco uvidim, tak kupim nieco s dlhym krkom (myslim nejaku stolnu LED bodovku)
sisky a listy mandlovnika som vyvaril a postupne dolieval do akva az kym nechytilo farbu, ktoru som pozadoval + pridal som aj SERA Aquatan Blackwater (v uzase som bol ked som to tam pridaval, vyzeralo to ako zhluk nejaky duch v tej vode, nez sa to rozplynulo)
Pridavam zopar fotiek, kvalita je vselijaka, mobil nema macro rezim a niektore fotky su naopak (kedze fotene selfie kamerou)
Lily pipes som nakoniec nepouzil, praktickejsie boli tie trubky z Tetra ex, ktore som mal v zalohe,
v strede dole asi nevidno mam jeden (myslim) mangrove koren a na nom red moore wood 3 kusy,
viem, este je co vylepsovat....uvidime ako to pojdem, mam vsak otazku:
naco si v zaciatkoch dat pozor? castejsie vymeny vody by mali byt ze? ako casto? nemam rastliny - nema co odburavat ziviny a ine latky....
dik za info, tipy, a Hora diky za tip ist bez rastlin je to zatial good, spokojny som..
- Prílohy
-

-

-